Blog especial de la Revista CRÒNICA Digital de la Vall d'Albaida
Dedicat a les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent
Juliol-Agost de 2009 cronicamic@gmail.com


La nostra portada. Obra d'Àngel Alberca

dimarts, 21 de juliol del 2009

Venda de les cadires de l'Entrada 2009


La Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia té previst el següent sistema per tal de posar a l'abast del públic interessat el lloguer de les cadires de les Entrades de Cristians i de Moros del proper divendres 21 d'agost. És el mateix procediment usat en els darrers anys.



1) Primer es retiraran els tiquets numerats per a accedir a la compra cadires. El dia per a repartir els tiquets serà el dimecres, 22 de juliol, d’11 a 13 hores, en la Societat de Festers.

2) La venda de cadires per a l’Entrada es farà a la seu de la Societat de Festers , a partir de les 15,30 hores i seguint següent calendari:

· 29 de juliol, dimecres, per als tiquets de l’1 al 100

· 30 de juliol, dijous, per als tiquets del 101 a 200

· 31 de juliol, divendres per als tiquets del 201 fins el final.



No s'ha indicat cap dia més de venda, però si fem cas als anys anteriors, s'habilitarà uns dies en el mes d'agost per tal de llogar les cadires restants.


El preu d'enguany de les cadires és de nou euros. A més, cal recordar que aquestes butlletes donen dret a seure en el recorregut dels Alardos, allà on vulguen els posseïdors de les mateixes. El preu de les cadires dels Alardos serà de dos euros, i s'inclouen ja amb les de l'Entrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada