Blog especial de la Revista CRÒNICA Digital de la Vall d'Albaida
Dedicat a les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent
Juliol-Agost de 2009 cronicamic@gmail.com


La nostra portada. Obra d'Àngel Alberca

dilluns, 17 d’agost del 2009

El concurs de Caps d'Esquadra infantils

Aquesta passada nit del dilluns 17 d'agost ha tingut lloc en la Plaça Major d'Ontinyent el concurs de caps d'esquadra que premia la destresa festiva dels menuts que les comparses ontinyentines presenten.


En el concurs cristià, han participat només els representants de set comparses: Mariners, Almogàvers, Asturs, Estudiants, Arquers, Llauradors i Contrabandistes. La guanyadora ha estat la xiqueta Aurora Martínez Amo, de la comparsa dels Estudiants, que ha desfilat amb la marxa cristiana "Aragonesos 99" de Daniel Ferrero.

Pel que fa a les comparses mores, han presentat representants totes elles. La guanyadora ha estat Ana Sanchis Vidal, de la comparsa dels Mossàrabs, que ha fet de cap amb la marxa mora "Chimo" de José María Ferrero.

L'acte s'ha allargat pel fet que s'ha aprofitat per entregar als vora vint xiquets i xiquetes que han participat en l'escola de caps d'esquadra de la Societat de Festers. Tots ells han eixt a recollir el diploma acreditatiu corresponent.


Així mateix, ha estat molt comentat pel públic l'espai publicitari estrany que ha estat habilitat per anunciar el patrocinador del concurs just al mig de la plaça, més molest que no altra cosa, i s'han escoltat veus del públic demanant que fóra retirat.

Fotos de Pep Alfonso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada