Blog especial de la Revista CRÒNICA Digital de la Vall d'Albaida
Dedicat a les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent
Juliol-Agost de 2009 cronicamic@gmail.com


La nostra portada. Obra d'Àngel Alberca

divendres, 7 d’agost del 2009

Es publica el cd "Santiago Capitán Abencerraje" del Gamell d'Albaida i La Colla d'Ontinyent


Aquest mateix cap de setmana es posa a la venda l’esperat cd enregistrat pel Cercle musical Primitiva d’Albaida (el Gamell), el Grup de Percussió i dolçaines La Colla d’Ontinyent i els cors de l’Orfeó Ciutat de Burjassot, Acunthus i Lex Gaudium de València.

El cd du per nom “Santiago Capitán Abencerraje”, ja que recull el concert en directe que aquestes agrupacions musicals feren, amb la direcció de Saül Gómez Soler, al teatre dels Salesians d’Alcoi en març de 2009 per tal de presentar aquesta marxa, que fou la que acompanyà el Capità Moro alcoià enguany. La marxa, en ocasió de l’Entrada Mora, va ser interpretada per uns nou-cents músics entre percussionistes, músics de banda i coralistes, bona part d'ells de la Vall d'Albaida.

L’obra, editada per Edimusic, recull també marxes d’Amando Blanquer, Vicent Pérez, Enrique Alborch, José Rafael Pascual-Vilaplana i Saül Gómez.


S’agrupen marxes dedicades a diferents càrrecs d’Ontinyent d’anys passats (com ara Xabat, Creu d’Arsuf i Buba), d’Oliva (Borjos) i d’Alcoi (Honorança).

El cd, pot adquirir-se als següents punts de venda:


- Ad Libitum d’Ontinyent.
- Centre Musical Primitiva d’Albaida (636 89 22 10 i 636 89 21 98).
- Grup de Percussió i Dolçaines La Colla d’Ontinyent. (639 58 72 50).

- Llibreries d’Alcoi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada